Een bruisende bar en restaurant met panache

Buiten de gebaande paden ligt Panache op het minder bekende deel van de Ten Kate markt, in Amsterdam West.

Café Panache - Amsterdam-West

Bruisende Bar & Restaurant in een oude marktopslagplaats

Panache is opgericht door goede vrienden die hun krachten bundelden om een oude marktopslagplaats om te bouwen tot een bruisende bar & restaurant. De betekenis van het woord "panache" is een flamboyante, originele, zelfverzekerde maar weinig roekeloze manier van doen. En dat is precies waar het in dit eclectische café om draait.

Meer over ons

            Dinner
            Cocktails
            Wijn

Maak iemand blij met een cadeaubon

Maak iemand blij met een cadeaubon van Panache! Kies voor een leuk arrangement of een vast tegoed. De cadeaubon kan online worden ingewisseld bij de reservering of in het restaurant zelf.

Ons menu

Seizoensgebonden en duurzaam koken

Panache heeft een eenvoudige benadering van eten, bereid boven een houtskoolgestookte grill, die centraal in de open keuken is geplaatst. De smaken zijn schoon, eenvoudig en vers, en bedoeld om te delen op kleine en grote borden.

Specialiteiten

Vier je speciale gebeurtenis met ons

Dineren met een grote groep? Bekijk de mogelijkheden

Achterin de grote eetzaal hebben we een grote gemeenschappelijke tafel voor 22 gasten. Naast de gemeenschappelijke tafel hebben we 8 bistrotafels, elk voor 4 of meer personen. In het midden van de eetzaal staat een grote bank met aaneengeschakelde stoelen voor 30 gasten.

SHAKE! COCKTAIL FESTIVAL AMSTERDAM

Kom ons vinden bij SHAKE! Cocktail festival van 21 juli tot en met 23 juli en kom genieten van onze cocktail creaties. Ervaar de levendige sfeer van de beste cocktailbars van Amsterdam, vergezeld door live muziek, getalenteerde DJ's, spelletjes en heerlijk eten. Mis deze ongelooflijke kans niet om te genieten van onze beste cocktails en een onvergetelijke ervaring.

Wij zullen we deelnemen aan SHAKE!  samen met Super Lyan, The Tailor, Cielo, Cafe Panache, Pulitzersbar, Rosalias, Feijo, Law&order and Vesper. Dit alles vindt plaats op de locatie van Helling7 en Lagerwal op 21-22-23 July (TT.Melissaweg 57) 

READ MORE

Hoe ons te vinden

See you in the west side

Doordeweek  Di - Do: 17:00 - 01:00

Weekend  Vrij - Zat: 17:00 - 03:00

Café Panache

Ten Katestraat 117
1053 CC Amsterdam
020 221 1736
reservations@cafepanache.nl

@cafe_panache

Come hang out with us

Favoriet van Amsterdam

Bezoek ook:

Door 74Verlan