Buiten de gebaande paden

Café Panache

Gelegen net buiten de gebaande paden, bevindt Panache zich op het minder bekende deel van de Ten Kate-markt in Amsterdam West. Panache is opgericht door goede vrienden die hun krachten bundelden om een oude opslagplaats op de markt om te bouwen tot een levendige bar en restaurant. De betekenis van het woord "panache" is een flamboyante, originele, zelfverzekerde maar een beetje roekeloze manier van dingen doen. En dat is precies waar dit eclectische café voor staat.

Het menu is 'marktgericht' en maakt alleen gebruik van seizoensgebonden ingrediënten en duurzame vis- en schelpdieren. Panache hanteert een eenvoudige benadering van voedsel, bereid op een houtskoolgestookte grill die centraal in de open keuken staat. De smaken zijn puur, eenvoudig en vers, en bedoeld om te delen op kleine en grote borden.

Het hoofdrestaurant heeft ook een grote bar met als specialiteit cocktails per karaf. De intieme bar aan de voorkant is ideaal voor drankjes en vieringen tot 70 gasten.

Dineren met een grote groep? Bekijk de mogelijkheden

Achterin de grote eetzaal hebben we een grote gemeenschappelijke tafel voor 22 gasten. Naast de gemeenschappelijke tafel hebben we 8 bistrotafels, elk voor 4 of meer personen. In het midden van de eetzaal staat een grote bank met aaneengeschakelde stoelen voor 30 gasten.

SHAKE! COCKTAIL FESTIVAL AMSTERDAM

Kom ons vinden bij SHAKE! Cocktail festival van 21 juli tot en met 23 juli en kom genieten van onze cocktail creaties. Ervaar de levendige sfeer van de beste cocktailbars van Amsterdam, vergezeld door live muziek, getalenteerde DJ's, spelletjes en heerlijk eten. Mis deze ongelooflijke kans niet om te genieten van onze beste cocktails en een onvergetelijke ervaring.

Wij zullen we deelnemen aan SHAKE!  samen met Super Lyan, The Tailor, Cielo, Cafe Panache, Pulitzersbar, Rosalias, Feijo, Law&order and Vesper. Dit alles vindt plaats op de locatie van Helling7 en Lagerwal op 21-22-23 July (TT.Melissaweg 57) 

READ MORE